Value £497

Today £97

7-leksione-si-te-gjeni-qellimin-e-jetes-dhe-te-arrini-potencialin-maksima
Te gjithë ne jemi duke kërkuar dicka, gjate gjithe kohës. Sepse e dimë, ka gjithmone mënyra per t’u rritur me shume, menderisht, shpirterisht dhe ne cdo aspekt të jetës. Lajmi i mirë është që zhvillimi ynë dhe ajo që ne mund të arrijmë nuk ka limit. Ne jemi ata që ia limitojmë kapacitetet vetes. Nëse mësojmë se si të aktivizojmë fuqinë që kemi brenda vetes dhe të gjejmë qëllimin tonë në jetë atëhere cdo gjë fillon të hapet dhe të na sjellë harmonine që meritojmë. 

 CONTACT DETAILS

 PAYMENT DETAILS

Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:
Item
Price
£97
Featured in media:
Sponsors & Partners
Global Woman | Copyright © 2019 | All Rights Reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy