Value £497

Today  £97

6 Sekrete per te fuqizuar mëndjen dhe transformuar jetën tënde
Në këtë kurs ju do të mësoni gjashtë module sesi të përdorni fuqinë e mendjes dhe të transformoni jetën tuaj. Ku e gjejmë hapësirë, apo mundësinë qe ne të arrijmë atë çfarë duam në jetë? Lajm i mirë është që pas këtyre 6 moduleve, ju do të dilni të frymëzuar dhe të inspiruar për jetën tuaj. A jeni gati?

 CONTACT DETAILS

 PAYMENT DETAILS

Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:
Item
Price
£97
Featured in media:
Sponsors & Partners
Global Woman | Copyright © 2019 | All Rights Reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy